بلۏچی
امزا بکن اِت

نگرانی در مورد سرنوشت فرشاد دستمردی

255%
۲۵۵ دزنام
۵۰۰ سئوَب
نسرین رضایی اَرزی ءِ بندات کتگ

نیست اِنت بلۏچی

تاریخ: ۲۸ دی ۱۴۰۲

فرشاد دستمردی، از بازداشت‌شدگان خیزش زن، زندگی، آزادی است که بار اول در مهر ۱۴۰۱ در دهدشت (استان کهگیلویه و بویراحمد) دستگیر شد و زیر بازجویی و شکنجه قرار گرفت. بازجویان به او داروهای ناشناخته خوراندند که حافظه و روان او را دستکاری کنند. در اثر این داروها، فرشاد مدت‌ها دچار فراموشی می‌شد. پس از گذشت صد و سی روز، مأموران اطلاعات فرشاد را به قید وثیقه یک میلیارد و پانصد هزار تومان موقتاً آزاد کردند.  

در مرداد ماه ۱۴۰۲، مأموران اطلاعات سپاه برای بار دوم آقای دستمردی را به اتهام تبلیغ علیه نظام دستگیر کرده و به بازداشتگاه اداره اطلاعات شهر یاسوج منتقل کردند. تا ماه‌ها هیچ خبری از این زندانی به خانواده‌اش داده نشد. سرانجام در تاریخ هجدهم دی‌ماه در تماسی گفتند که فرشاد در بازداشتگاه سپاه کهگیلویه نگه داشته شده است. در تمام این مدت آقای دستمردی از دسترسی به وکیل محروم بوده است. هیچ اطلاع دیگری از این زندانی سیاسی به خانواده‌ی او داده نشده است.

خانواده فرشاد دستمردی به شدت نگران حال و سلامت او هستند.  ما خواهان کمک به این زندانی سیاسی گمنام و روشن شدن وضعیت او هستیم

نوکیں رویداد

  • اِمزا ءِ جاه

    اُستان دزنامانی لێکئو
    البرز ۳
    اردبیل ۰
    بوشهر ۰
    چارمهل و بَهتییاری ۱
    روبرکتی آزربئیجان ۳
    پارس ۵
    گیلان ۱
    گلستان ۰
    همدان ۰
    هرمزگان ۰
    ایلام ۱
    اِسپَهان ۴
    کرمان ۱
    کرمانشاه ۱
    هوزستان ۳
    کهگیلویا و بویراحمد ۲
    کردستان ۲
    لرستان ۰
    مرکزی ۰
    مزَنداران ۲
    شمالی هراسان ۱
    کَزوین ۰
    کُم ۰
    رِزوی هراسان ۲
    سمنان ۰
    سیستان و بلوچستان ۰
    جنوبی هراسان ۰
    تهران ۲۳
    مشرکی آزربئیجان ۲
    یزد ۰
    زنجان ۱
    ئے اَرزی ءَ تنیگہ ۲۵۵ دزنام مُچ کوتگ. ۸۷% دزنام چه ایران ءُ کم ءُ گیش ۱۳% ایران ءَ چہ در دیگ بیتگ انت۔. گیشیں سرپدی پہ ایران ءِ دزنام جنوکانی جاگہ ے واست ءَ اِدا ٹپّ اِت۔.
  • آھری دزنام

    1. تلگرامہ راہا دزنام جنگ بوتگ
    2. تلگرامہ راہا دزنام جنگ بوتگ
    3. در نظر گرفتن حقوق نسانی و حق آزادی بیان #نه_به_اعدام_زندانیان_سیاسی

    4. در نظر گرفتن حقوق انسانی و حق آزادی بیان

    5. نه به اعدام

  • هجوم به خانه فرشاد دستمزدی و بازداشت با خشونت

    ماموران امنیتی، روز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ همزمان با اعلام خبر مرگ ابراهیم رییسی و هیئت همراهش، ضمن هجوم به خانه فرشاد دستمزدی، اقای دستمردی را با خشونت بازداشت کرده‌ و پس از ۲۴ ساعت مقابل بیمارستان خمینی دهدشت او را رها کردند. در جریان این یورش، خواهر آقای دستمردی هم مورد ضرب و شتم قرار گرفت. ماموران کلیه لوازم الکترونیکی و دستگاه‌های هوشمند آقای دستمردی و خواهرش را ضبط کردند. تصاویر ارسال شده نشان می‌دهد آقای دستمردی در همین یک روز ربوده شدن مورد شکنجه و ضرب و شتم قرار گرفته است.
    - ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

  • گزارش ایران وایر: فرشاد دستمردی؛ شکنجه با تیرباران نمایشی، تونل چوب و انتشار خبر مرگ

    این گزارش، روایت شکنجه‌های «فرشاد دستمردی» است که به‌تازگی با تهدیدهای جدیدی مواجه شده است.
    از سقف آویزان‌اش کردند تا به قتل چهار نفر کشته شده در اعتراضات اعتراف کند. چندین تیرباران نمایشی برای او ترتیب دادند، مثل تونل در دو طرف با چوب ایستاده و او را با چوب تا زمان بیهوشی زدند و با ریختن آب یخ دوباره به هوش آوردند. خانواده او می‌گویند فردی به نام قاضی «رئیسی» به او گفته که رسانه‌های فارسی‌زبان خبر مرگ تو را منتشر کرده‌اند تو الان مرده‌ای.

  • بازجوها با شکنجه و خوراندن دارو اعتراف اجباری گرفتند

    فرشاد دستمردی از روند بازجویی خود چیز روشن زیادی به جز تهدید به اعدام و هشت روز فشار شدید برای اعتراف اجباری به یاد ندارد. نازیلا معروفیان در گفت‌و‌گو با یک منبع آگاه، پرونده این بازداشتی قیام ژینا در دهدشت را بررسی کرده است.

  • محکومیت فرشاد دستمردی به حبس تعزیری

    فرشاد دستمردی، با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود تشریح کرد:”روز یکشنبه ۱ بهمن ماه ۱۴۰۲، در پی اطلاع رسانی نهادهای مدافع حقوق بشر، با تودیع قرار وثیقه از زندان آزاد شدم و حکمی به دست من رسیده که از بابت اتهامات (تبلیغ علیه نظام)، (اقدام علیه امنیت ملی) و (تشویش اذهان عمومی) در مجموع به ۳ سال و ۷ماه و ۱۶ روز حبس تعزیری محکوم شدم.”

  • آزادی موقت فرشاد دستمر‌‌دی، از زندان یاسوج

    روز سه‌شنبه سوم بهمن ماه ۱۴۰۲، فرشاد دستمر‌‌دی، شهروند ساکن دهدشت و یکی از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، با تودیع وثیقه یک میلیارد و پانصد میلیون تومانی از زندان یاسوج آزاد شد.

  • نسرین رضایی ءَ ای اَرزی بندات کرتگ

ھمہ وڑیں اَرزی

اَرزی په اگبال ءُ هَک ءُ اِنساپ!

وتی توار ءَ چِست کنیت، اَرزی دیم بدئیت. هرچ شهری باشنده، هرچ موضوع ءِ سرا اَرزی دیم دات کنت.

یک اَرزی ءِ بندات بکن اِت