زهرا محمدی، فعال مدنی، مدرس زبان و ادبیات کُردی و عضو هیأت مدیره انجمن فرهنگی-اجتماعی «نوژین» در تاریخ دوم خرداد ماه ۹۸ با یورش افراد لباس شخصی به خانهشان به شکلی غیرقانونی بازداشت شد و اکنون بیش از چهار ماه است بدون امکان دسترسی به وکیل و بدون تفهیم اتهام، در بازداشت موقت به سر میبرد.
او تاکنون چند مرتبه ممنوع از ملاقات شده و در آخرین مورد بدون ارائه هیچ گونه دلیلی، به مدت ۷۲ روز نتوانسته است با خانوادهاش تماس بگیرد. در تمام این مدت او برای اعتراف اجباری تحت فشار بوده و اخیرا بدون اطلاع وکیل و خانوادهاش، برای محاکمه مخفیانه به دادگاه برده شده است.
زهرا محمدی تنها یک معلم زبان و ادبیات کُردی است و فعالیتهای مدنی او مغایرتی با قوانین موجود در ایران نداشته است. لذا ما امضاکنندگان این دادخواست، این روند برخورد با فعالان مدنی را شدیدا محکوم میکنیم.
ما امضاکنندگان این دادخواست همچنین خواستار پایان دادن به بازداشت غیرقانونی زهرا محمدی و آزادی بیقید و شرط او هستیم.
از سوی دیگر با توجه به شرایط جسمی و بیماری تنبلی روده زهرا محمدی و دسترسی نداشتن او به داروهایش، شدیدا درباره وضعیت سلامتی او ابراز نگرانی میکنیم و مقامات مربوطه را مسئول حفظ جان و سلامت زهرا محمدی میدانیم.
برای احقاق حق انسانهای و مدنی یک انسان و مبارزه با جمهوری منفور اسلامی